Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Merken

Momo biedt dameskleding aan van trendy merken voor jong en oud. Kijk hieronder voor meer informatie.

   

 

Alix | The Label

Ontdek stoere dierenprints en pakkende opdrukken. Alix is een nieuw stoer merk, een merk dat je beslidt in je garderobe wilt hebben.

Je vrienden zijn een weerspiegeling van jezelf. Je omringt jezelf met de individuen en de coole kinderen, de thrillseekers en de rebellen. Jouw binnencirkel is niet jouw gemiddelde team. Ontmoet de meisjes waar ik trots op ben mijn vrienden te noemen. Elke week laat een meisje van Alix zien waar ze van gemaakt is, zowel qua mode als qua persoonlijkheid.

Bianco Jeans

Het Bianco Jeans Label werd in 2001 in Israël opgericht. De inspiratie was om een pasvorm te creëren die zowel flatterend als comfortabel was om de hele dag te dragen. Het Bianco-team werd samengesteld met individuen met een jarenlange ervaring en diepgaande kennis van denimkleding en broekontwerpen. Bianco Jeans is een mode-leider en staat bekend om zijn modieuze denim collecties. Het belangrijkste punt van succes is gebaseerd op het gebruik van hoogwaardige stoffen samen met een exclusief ontwerp en een opmerkelijke pasvorm. Degenen die ze dragen, voelen zich de hele dag geweldig.

 
 

Florèz

Florèz was founded in Amsterdam in 2017. Its founders, Floris and Angéla, had dreamed of starting their own clothing label and decided to take action. Their fashion-minded way of life propelled them forward and they teamed up with Floris’s uncle Cengiz.

At Florèz we value honesty and ethical behavior. We make clothes we can be proud of. As a fair-trade company, we offer transparency in all our processes. We strive to put a positive ‘feeling’ into our clothing that can be felt by the person wearing it.

Freebird

Freebird is een kledinglabel dat gevestigd en gecreëerd is in Amsterdam. Het maakt onderdeel uit van Blosh Fashion Group B.V. Blosh is al 20 jaar een van de grootste fashion distributeurs van Nederland en huist merken als Simple the Brand, Bianco en American Vintage. In 2007 startte Blosh met het ontwerp van kledinglabel Aaiko. In een paar jaar is Aaiko uitgegroeid tot een geliefd merk onder influencers en BN’ers. Maar Blosh stopte hier niet, en combineerde hun jarenlange ervaring en frisse kijk op de mode industrie, tot een geheel nieuw concept; een label speciaal voor jurkjes. In 2016 brachten zij het label Freebird op de markt. Freebird was meteen een succes en is inmiddels een van de snelst groeiende merken van Europa met meer dan 400 verkooppunten en een succesvolle eigen webshop. Fashionista’s als Vivian Hoorn, Jessie Jazz en Maan zijn al in een Freebird gespot!

 
 

Kocca

De kledinglijn van Kocca is geboren vanuit het idee van Miranda broers in 1995. Vandaag de dag is Kocca een van de meest dynamisch en realistische lijn in de Italiaanse Fashion industry. Klein gestart is het bedrijf in een paar jaar getransformeerd tot imperium dat zich specialiseerd op het gebied van Fashion. De Kocca design is uniek en heeft karakter.

De Kocca collectie maakt gebruk van de meest moderne materialen dat bij iedereen aanslaat. 

Coster Copenhagen

Coster Copenhagen was founded in 2012 by designer Pia Coster, who has more than 20 solid years of successful experience in the fashion industry. Today she runs Coster Copenhagen together with her husband Chris Coster. Coster Copenhagen designs clothes for the women who want to feel comfortable and well-dressed. The clean, organic lines and the bright colors of this cool Nordic style are also reflected in the styles from Coster Copenhagen and together they form an inspiring unity. At Coster Copenhagen it is important that quality must always be unique and at a fair price.

 
 

MILLA Amsterdam

Being feminine doesn’t only mean to be sexy. It’s much more.
 
It’s powerful yet gracious.
It’s being cool in a sophisticated manner.
It’s empowerment of ones true self.


A boldness in showing personality and character. Milla has the natural ability to combine things that normally clash.
It has the ability to empower, to make you dare to be female.

Yaya

Yaya is een Nederlands merk dat staat voor kwaliteit tegen een goede prijs. Yaya is sinds 2008 actief op de markt en heeft inmiddels verschillende vestigingen in Nederland.
Het motto van YAYA: Goud voor de prijs van brons. Zorgen voor eerlijke producten, goede kwaliteit, tegen goede prijzen.