Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Wij hebben iets te geks voor je georganiseerd:

Op vrijdag 1 november a.s. vanaf 19 uur hebben we ons 'Leather-Weather' event! Leer is in, leer is tijdloos, leer kan altijd! En omdat we weten dat er veel fans van leer zijn hebben we nu samen met Est'Seven een avond vol leather in alle vormen, maten en kleuren in huis. Samen met een styliste van Est'Seven en met jou! maken we er een heerlijke avond. Letterlijk heerlijk, want wat is een event zonder de lekkerste hapjes en drankjes...kortom dit wil je niet missen!

Natuurlijk is er een leuke actie aan dit event verbonden want we verloten een te gekke gave leather crossbody bag...en deze gaan we verloten onder onze klanten deze avond!

Vanaf herfst/winster 2020 collectie verkopen wij ook

Dus...1 november 2019 a.s. 19 uur...

hou 'm vrij en join dit unieke event!

See you there&then...@Momo

We zijn gesloten van zaterdag 27 juli t/m zaterdag 10 augustus 2019.

Dinsdag 13 augustus verwelkomen we je graag weer om de nieuwe collectie te laten zien.


Catwalk Event donderdag 6 juni 2019 van 17.00 tot 21.00 uur 

Momo is geopend tot 21.00 uur met speciale acties!!

Fifth House style event met Lonneke op 14 februari 2019 vanaf 19.00 uur